Move And Move

Move And Move Free Game

Rated 5.00/5 (5) —  Free Android application by ThongPH

Advertisements

About Move And Move

Bạn đang chán với các game cũ trong điện thoại thông minh của bạn dựa trên Android?
Đừng lo lắng, chúng tôi sẽ mang đến 1 trò chơi giúp các bạn gợi nhớ ký ức về tuổi thơ dữ dội của mình, chắc hẳn không ai nghĩ ra hoặc là thậm chí không biết. Nó là một trò chơi làm bạn say đắm ngay từ ngày đầu tiên, trò chơi này sẽ không cho phép bạn tập trung vào bất cứ điều gì khác.

“MOVE AND MOVE” được xem như 1 chuyến hành trình , như chính tên gọi của game, bạn phải đối phó với một quả bóng lăn mà bạn sẽ kiểm soát. Với các tính năng mới bạn có thể thỏa sức game với các mức độ khác nhau.

“MOVE AND MOVE” đòi hỏi sự tập trung, sự chú ý và bạn phải sử dụng kỹ năng của bạn. Mục đích của trò trơi là di chuyển điện thoại của bạn lên xuống, trái – phải làm cho bạn có cảm giác bị cuộn tròn để lăn bóng vào lỗ. Nếu muổn trải nghiệm cảm giác đó, nhanh chóng thử sức với game “MOVE AND MOVE”.

You are bored with the old game in your smart phone based on Android?
Do not worry, we'll bring one game helping you recall childhood memories of his violent, surely no one thought of or are even unknown. It is a game that makes you passionate right from the first day, this game will not allow you to focus on anything else.

"MOVE AND MOVE" is considered as one journey, as the name of the game, you have to deal with a ball rolling that you can control. With these new features you can unleash the game with different levels.
 
"MOVE AND MOVE" requires focus, attention, and you must use your skills. The purpose of moving forlorn your phone up and down, left - to make you feel being rolled to roll the ball into the hole. If you want to experience that feeling, quickly try the game "MOVE AND MOVE".

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


Download / Install

Download and install Move And Move version 1.1 on your Android device!
APK Size: 23 MB, downloaded 10+ times, content rating: Not rated
Android package: com.q2t.poly, download Move And Move.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
2.3+
n/a
Not
rated
Android game

Game History & Updates

What's Changed
Phiên bản 1.1:
- Sửa lỗi di chuyển bằng cảm biến gia tốc, thời gian chơi mỗi màn trong game.

What are users saying about Move And Move

Z70%
by Z####:

Good

A70%
by A####:

Hayyyyyyy


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
5.05
5 users

5

4

3

2

1