Angry Car Race

Angry Car Race Free Game

Rated 5.00/5 (3) —  Free Android application by US Games

Advertisements

About Angry Car Race

Als je van autosportgames houdt, bieden "Angry Car Racing" je een actievolle gameplay van de volgende generatie. Rij met een monsterauto en bereik zorgvuldig je doel en ga naar het volgende niveau. Dit autosportspel is het beste voor het leren en verbeteren van gekke extreme autorijvaardigheden. Het hangt allemaal af van hoe je je gekke monsterauto kunt besturen.
Is het zo eenvoudig dat je het aandurft om het uit te dagen? Voer je rijvaardigheid uit, want het is heel moeilijk om je auto te hanteren en het doelwit succesvol te raken. Begin in dit spel je reis vanaf de startlijn met een fantastische instelling, beheer je auto met goede snelheid en spring om het doelwit te raken. Als je het doelwit met succes hebt geraakt, ga je naar het volgende uitdagende niveau. Elk niveau is uitdagend en avontuurlijk.
Wanneer het spel begint, heb je een beperkte tijd. Verlaag het niveau en word een onverslaanbare kampioen in deze beste automobilist. 3+ verschillende auto's om uit het autoselectiemenu te kiezen. Je zult een geweldige rijervaring ervaren met de spelbesturing.
Heb je koorts om de auto steiler te besturen, maak je je klaar voor een snelle sensatierit? Ga de uitdaging aan van een unieke omgeving met veel verschillende auto's. Ervaar het op vaardigheden gebaseerde racegame dat je ooit zult spelen. Auto rijdt het best voor je speelstijl. Geniet als nooit tevoren van je verslavende racegames. Deze gratis game is een platform voor alle leeftijden en toont je rijvaardigheden en wordt een stuntrijder.
"Angry car racing" is een snel en casual spel dat je gratis kunt spelen, waar en wanneer je maar wilt. Iedereen kan jongens racen spelen, deze game heeft veel werelden, niveaus en auto's om te verkennen. als je op zoek bent naar een onvergetelijke race-ervaring, is dit het beste spel dat je kunt spelen. Deze game is het beste racegame ooit.

Waar wacht je nog op? Begin met het spelen van "angry car racing" -games.
Aantrekkelijke functies:
• Eenvoudig te leren en te rijden
• 3D-realistische afbeeldingen
• Memorabele en eindeloze reis
• Versnellingscontrole
• Uitdagende niveaus
• soepele interface

Het leukste en meest opwindende racespel is hier!
Het gratis spel is voor iedereen gemaakt dus voel je vrij om jezelf te spelen en je familie en vrienden uit te nodigen.
Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op of mail ons. We zijn er altijd om je te helpen.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install Angry Car Race version 1.0 on your Android device!
Downloaded 1,000+ times, content rating: Everyone
Android package: com.usgames.angry.car.racing, download Angry Car Race.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.0+
For everyone
Android game


Oh snap! No comments are available for Angry Car Race at the moment. Be the first to leave one!

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
5.05
3 users

5

4

3

2

1