Belot Online

Belot Online Free Game

Rated 4.24/5 (235) —  Free Android application by FBGames.org

About Belot Online

Играта Белот, или известна още като бридж-белот, е една от най-популярните, а дори и може би най-популярната игра на карти в България. Играта се играе и по други част на света, но правилата често се различават. Белота се е превърнал в нещо като социално явление в живота на българина. Играе се навсякъде - в къщи, в кафенета, в градинки, в клубове, а вече и на вашия Android.

Белот е игра с карти за 4 човека разделени в два отбора от по двама играчи. Съществуват и версии за двама и трима играчи, но поради многото си несъвършенства не са особено популярни. Играта се играе с 32 от стандартните 52 карти. Ако искате да играете приложението белот онлайн, влезте във вашия Facebook акаунт, а ако нямате може да се регистрирате напълно безплатно. Вашите приятели вече са тук.

Понеже правилата на играта Белот се различават дори в различните краища на България, можете да видите тези, които използваме ние.

При анонсите една карта може да участва само в една комбинация. Като точките при анонсите са следните: белот - 20; терца - 20; кварта - 50; квинта - 100; карето е 100, освен ако не е от девятки (150) или валета (200). При валат на боя победителя си пише 25 точки + анонсите, а на без коз или всичко коз 35. Качването на без коз не е задължително, за сметка на всичко коз (където е).

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


Download / Install

Download and install Belot Online version 5.0.15 on your Android device!
APK Size: 16 MB, downloaded 10,000+ times, content rating: Not rated
Android package: org.fbgames.belot, download Belot Online.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.1+
n/a
Not
rated
Android game

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
4.25
235 users

5

4

3

2

1