Parakvad VŠ

Parakvad VŠ Free Game

Rated 0.00/5 (0) —  Free Android application by Design Studio ClickMan

Advertisements

About Parakvad VŠ

Параквад ВШ је у досадашњем раду организатор многих акција и реализатор неколико пројеката. Од милоште наше пројекте зовемо круговима. Одмах по оснивању покренули смо акцију ХУМАНИ ЧЕП путем које су прикупљена средства за неколико инвалидских колица. У сарадњи са Градском библиотеком ВРШАЦ допринели смо да књиге буду приступачније особама са инвалидитетом а од недавно у Вршцу функционише и превоз намењен искључиво особама са инвалидитетом. То су само неки од кругова. Из дана у дан радимо на отварању и релизовању нових “кругова” :)

Игрица пред вама заснована је на круговима и позивамо вас да је пробате, забавите се и подсетите да у Србији живи преко 800.000 особа са ивалидитетом којима је сваки вид подршке веома значајан. Уколико Вам се игрица допанде будите љубазни и будите део ”круга” па је поделите са вашим пријатељима путем социјалних мрежа.

Параквад ВШ је добровољно, невладино, нестраначко и непрофитно удружење, основано 4. септембра 2013. године у Вршцу. Основни циљ удружења је медицинска и социјална рехабилитација особа са инвалидитетом као и стварање услова за побољшање живота кроз унапређивање здравствене, социјалне и правне заштите, образовног, едукативног и културног рада.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install Parakvad VŠ version 1.0 on your Android device!
Downloaded 10+ times, content rating: Everyone
Android package: rs.clickman.parakvadvs, download Parakvad VŠ.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.1+
For everyone
Android game


Oh snap! No comments are available for Parakvad VŠ at the moment. Be the first to leave one!

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
0.05
0 users

5

4

3

2

1