oxdb.net

oxdb.net published 297 applications on Google Play, 28,432 people rated these apps with an average rating of 2.26!

Airplane Mode Vibrate by oxdb.netAirplane Mode Vibrate

Rated 5.00(2) — oxdb.net

Airplane mode toggle application with vibration. (not a widget)

$0.76
Airplane Wi-Fi Vibrate by oxdb.netAirplane Wi-Fi Vibrate

Rated 0.00(0) — oxdb.net

Airplane mode and Wi-Fi toggle switch application with vibration. (not a widget)

$1.34
AL Kalendari Festave Widget by oxdb.netAL Kalendari Festave Widget

Rated 0.00(0) — oxdb.net

ShqipëriDuke përfshirë edhe pushimet të gjithë vitin 2011 dhe 2012.Widget tregon data, dita, muaji dhe viti.Ju mund të vënë kërkesën për të nisur nga klikim.AL Holidays Calendar WidgetAlbaniaIncluding holiday all of 2011 and 2012.The widget...

$2.77
Analog Clock Widget by oxdb.netAnalog Clock Widget

Rated 3.90(1,752) — oxdb.net

The most simple analog clock widget. This is the widget, this is not the application.

Free App
Angle Alarm Protractor by oxdb.netAngle Alarm Protractor

Rated 3.87(196) — oxdb.net

Protractor can measure from -91 to 91 degrees. Vibration outside the specified angle range.

Free App
Area and Volume Calculator by oxdb.netArea and Volume Calculator

Rated 3.60(47) — oxdb.net

Calculate the area of a circle from the radius.Calculate the volume of the cylinder from the radius and height.Calculate the area of the plane from the length of the side.Calculate the volume of the solid from the length of the side.

Free App
AT dates on status bar by oxdb.netAT dates on status bar

Rated 0.00(0) — oxdb.net

AustriaDay and date in the status bar including holidays in 2013 and 2014.

$2.51
AU dates on status bar by oxdb.netAU dates on status bar

Rated 0.00(0) — oxdb.net

AustraliaDay and date in the status bar including holidays in 2013 and 2014.

$2.53
Auto Save Notes by oxdb.netAuto Save Notes

Rated 3.93(97) — oxdb.net

No file name, auto save text editor.

Free App
Auto-Rotate Screen by oxdb.netAuto-Rotate Screen

Rated 3.78(1,118) — oxdb.net

Auto-rotate screen toggle application (not a widget).

Free App
Airplane on and Wi-Fi Vibrate by oxdb.netAirplane on and Wi-Fi Vibrate

Rated 0.00(0) — oxdb.net

Airplane mode on and Wi-Fi toggle switch application with vibration. (not a widget)

$0.72
AL Kalendari Festat vjetore by oxdb.netAL Kalendari Festat vjetore

Rated 0.00(0) — oxdb.net

ShqipëriKalendar vjetor, duke përfshirë shumë vit pushime në 2011 dhe 2012.Për të kaluar një vit, përdorimi menu apo lëvizje e lehtë.Shiko ditën e këtij viti dhe të ditëve të kaluar.AL Holidays Annual CalendarAlbaniaMulti year annual...

$2.48
Alcohol limit calculator
Alcohol limit calculator by oxdb.netAlcohol limit calculator

Rated 2.64(11) — oxdb.net

Calculate blood alcohol concentration of 0.1% with body weight (kg / lb).

Free App
Analog clock widgets by oxdb.netAnalog clock widgets

Rated 4.14(22) — oxdb.net

The most simple analog clock widgets.Two-types (Analog Clock 1x1, 2x2).You can set application to launch by click.

$1.15
AR Holidays Annual Calendar by oxdb.netAR Holidays Annual Calendar

Rated 0.00(0) — oxdb.net

ArgentineTwo years perpetual calendar including holidays in 2013 and 2014.To switch the year, use the menu or the volume buttons.View the day of this year and the elapsed days.Switch the first day of week Sunday or Monday.

$2.48
Area Conversion by oxdb.netArea Conversion

Rated 3.54(13) — oxdb.net

Square feet, square yards, acres and square miles unit conversion.

Free App
AT Holidays Annual Calendar by oxdb.netAT Holidays Annual Calendar

Rated 0.00(0) — oxdb.net

AustriaTwo years perpetual calendar including holidays in 2013 and 2014.To switch the year, use the menu or the volume buttons.View the day of this year and the elapsed days.Switch the first day of week Sunday or Monday.

$2.46
Auto save mail editor by oxdb.netAuto save mail editor

Rated 3.78(9) — oxdb.net

Send Email with the Menu button.

Free App
Auto-rotate (1.6-) by oxdb.netAuto-rotate (1.6-)

Rated 3.00(3) — oxdb.net

Auto-rotate screen toggle application (not a widget).(Android 1.6-)

$0.81
Auto-rotate status by oxdb.netAuto-rotate status

Rated 3.33(3) — oxdb.net

Switch ON/OFF and display the Auto-rotate screen status in the status bar.

$0.99