Make Change

Make Change Free App

Rated 3.64/5 (165) —  Free Android application by Breeze Mobile Marketing SRL

Advertisements

About Make Change

Aplicatia Make Change

Este o aplicatie creata “cu suflet”, care-si propune sa stranga impreuna oameni diferiti din domenii diferite, care impartasesc aceleasi pasiuni, visuri si viziuni. Acestia pot propune sau sustine proiectele in care cred si care au sansa sa faca o schimbare in bine atat pentru ei insisi, cat si pentru intreaga comunitate.

Sunt 6 categorii in care fiecare utilizator isi poate inscrie proiectul, fiecare dintre ele fiind ulterior atribuite unui mentor. Acesta va deveni un sprijin si un ghid spre castigarea si implementarea respectivul proiect.

Odata intrati in aplicatie, cu ajutorul codului introdus, utilizatorii vor primi puncte pe care le vor putea folosi pentru a-si inscrie propriul proiect in categoria preferata sau pentru a le vota pe cele care li se par cele mai interesante.

Categoriile in care se pot inscrie sau vota proiecte sunt:

* ANTREPRENORIAT: pentru cei care cred ca pot face din pasiunile lor un job in sine, unul care sa le aduca satisfactii nu doar lor, ci intregii comunitati. Proiectele cu cele mai mari sanse de castig vor fi cele care in final vor reprezenta o alternativa a unui serviciu curent sau un beneficiu real pentru comunitate.

* COMUNITATE: In ziua de azi, multi (re)simt ca le lipseste ceva, in societatea sau comunitatea in care traiesc. Serviciile sociale din

partea companiilor publice sau private menite sa imbunatateasca stilul de viata nu sunt pe deplin satisfacatoare. Astfel, in aceasta categorie, utilizatorii vor putea inscrie sau vota proiecte menite sa transforme comunitatea intr-un loc mai bun, unde oamenii sa se poata intalni pentru a-si impartasi pasiunile sau pentru a crea lucruri care pot schimba comunitatea in bine. Sustinerea infiintarii unor astfel de locuri poate fi un proiect castigator.

* DIGITAL/TECH: Aceasta categorie este destinata celor care cauta mereu moduri noi de a interactiona, de a se conecta, de a se distra si de a fi delectati. Ei pot inscrie idei inovatoare prin care pot dezvolta noi aplicatii, gadget-uri si alte instrumente digitale care sa faca viata tuturor mai usoara.

* ARTA VIZUALA: Cei care cred ca prin intermediul imaginilor (fotografie, pictura etc) ii pot bucura pe altii, isi pot inscrie proiectul in aceasta categorie. Un proiect castigator ar putea fi acela care ar face locurile unde se desfasoara viata de noapte/set-upurile de petreceri, mai atractive vizual.

* ARTA GUSTULUI: Bucatarii sau barmanii care fac “acrobatii” in farfurii sau in pahare, isi pot prezenta ideile in aceasta categorie. Fanii lor sunt cei care sunt mereu pregatiti sa incerce lucruri noi, de cel mai bun gust.

* ARTA SUNETELOR: In aceasta categorie isi vor putea inscrie proiectele cei care aleg sa distreze lumea prin intermediul sunetelor, beat-urilor si mixurilor, cei care fac din orice performance o petrecere pe cinste.

Make Change este aplicatia unde oamenii isi pot prezenta ideile, visurile si talentul, facandu-i si pe ceilalti sa creada in ei si proiectele lor.

Mentori calificati in anumite domenii ii vor ghida si asista pentru a face ca ideile lor sa devina realitate. Nu se vor intampla lucruri pur si simplu, ci se va face o schimbare in/pentru lume: de la a transforma

talentul intr-o sursa de venit sau comunitatea intr-un loc mai bun in care sa locuiesti si sa te simti bine, la a o aduce o imbunatatire a stilului curent de viata.

How to Download / Install

Download and install Make Change version 2.0.5 on your Android device!
Downloaded 10,000+ times, content rating: Everyone
Android package: breeze.mobile.makechange, download Make Change.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.0+
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
Mici imbunatatiri.
Version update Make Change was updated to version 2.0.5
More downloads  Make Change reached 10 000 - 50 000 downloads

What are users saying about Make Change

Y70%
by Y####:

O porcarie de aplicatie. La prima vedere pare ok, dar in momentul de fata s-a dovedit ca este o aplicatie plina de bug-uri. Dezvoltatorii nu au nici macar bunul simt sa-ti raspunda la sesizari... Sa va fie rusine !

N70%
by N####:

Aplicația nu funcționează deloc. Te poți loga și doar atât. Nu poți vota, nu poți vedea detalii cont, premii, nada.... New update required. Good luck!

N70%
by N####:

Great

N70%
by N####:

Primitive when compared with the PC version.

N70%
by N####:

O prostie ordinara!!!!

H70%
by H####:

Varză !

T70%
by T####:

Cand vrei sa acorzi puncte unui proiect da eroare. Va cam bateti joc de aplicatia asta

N70%
by N####:

Nu ma pot loga

N70%
by N####:

update. nici site-ul nu a functionat de la inceputul concursului. nu functioneaza, parola nu e buna niciodata desi am schimbat-o de cel putin 5 ori, se asteapta conectarea cu serverul, se blocheaza si se inchide singura. nici macar o stea nu merita.

N70%
by N####:

Nu functioneza nici apliatia nici pe site.

K70%
by K####:

Astept un update.

X70%
by X####:

Nu funcționează... se așteaptă conectarea la sever

K70%
by K####:

Aplicatia se inchide cand dai pe casutele de jos

Z70%
by Z####:

Nu merge. Se așteaptă conectarea cu serverul .... și așa ramane

F70%
by F####:

Nu merge

K70%
by K####:

minunata

K70%
by K####:

Simplu si frumos

K70%
by K####:

Super


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
3.65
165 users

5

4

3

2

1