Horoskopi Shqip

Horoskopi Shqip Free App

Rated 3.95/5 (59) —  Free Android application by Albsoft Engineering Ltd.

Advertisements

About Horoskopi Shqip

Horoskopi Shqip
Secili dëshiron të dijë parashikimet e yjeve përkrah kafes së mëngjesit.

Horoskopi Diellor
Aplikacioni Horoskopi të ofron parashikimin e yjeve në baza Ditore, Javore, Mujore dhe Vjetore.

Horoskopi Kinez
Përkrah horoskopit Diellor, do ta keni mundësinë ta shijoni edhe horoskopin Kinez, të mësoni shenjën tuaj në horoskopin Kinez dhe se çfarë thonë parashikuesit më të avancuar të botës për fatin astrologjik.

Horoskopi i miqëve
Horoskopi ju ofron kënaqësinë tjetër për të përcjellur dhe lexuar parashikimet e miqëve, pjesëtarëve të familjes dhe më të dashurve tuaj. Pasi ta keni regjistruar personin në listen e shokëve, Horoskopi ju ofron leximin e horoskopit të shokut me një klik.

Kyçja me Facebook
Horskopi ju mundëson kyçjen me Facebook, gjë që ju lehtëson shënimin e të dhënave, si për të dhënat personale, ashtu për shokët dhe miqësinë që e keni regjistruar në listën e shokëve.

Shpërndarja me rrjete sociale
Për të qenë me afër me miqt, shoqërinë dhe të afërmit tuaj, ju mund t’ia shpërndani ose t’ia postoni atyre parashikimet për shenjën tuaj ose shenjën e tyre, duke i’a dërguar në e-mail, SMS ose Facebook.

Mos u ndani asnjë ditë nga parashikimi Ditor, cakto një orë për të cilën dëshiron të njoftohesh për një shenjë që ju dëshironi të njoftoheni.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install Horoskopi Shqip version 1.0 on your Android device!
Downloaded 5,000+ times, content rating: Everyone
Android package: com.albsoft.horoskopi, download Horoskopi Shqip.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
2.3.3+
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
- Përmirësime të vogla
More downloads  Horoskopi Shqip reached 5 000 - 10 000 downloads
More downloads  Horoskopi Shqip reached 1 000 - 5 000 downloads
More downloads  Horoskopi Shqip reached 500 - 1 000 downloads
Name changed  Name changed! Horoskopi now is known as Horoskopi Shqip.

What are users saying about Horoskopi Shqip

70%
by ####:

Nuk jep asnjë gjë. Vetëm tregon sot

K70%
by K####:

Jashtë funksioni!

70%
by ####:

????????????

70%
by ####:

Më pëlqen mjaftë për të lexuar shenjën e horoskopit tim Shigjetari, përmes këtij aplikacioni mund të lexohet horoskopi ditor, javor, mujor dhe horoskopi i vitit, por horoskopi ditor këtu te unë në celularin tim po tregohet disi me vonesë, në mbrëmje diku pas orës 21:00, apo ndoshta tregohet horoskopi i ditës së ardhëshme, duhet të shkruhet edhe data për horoskopin ditor që të dijmë se për cilën ditë është horoskopi që shkruhet në mbrëmje. Çka u bë që nuk po postohet asgjë në këtë aplikacion të horoskopit.

Y70%
by Y####:

Nuk me punon sa her qe e hap programin mbyllet menjeher pa e kuptuar

C70%
by C####:

Më pëlqen mjaftë për të lexuar shenjën e horoskopit tim Shigjetari, përmes këtij aplikacioni mund të lexohet horoskopi ditor, javor, mujor dhe horoskopi i vitit, por horoskopi ditor këtu te unë në telefonin tim mobil po tregohet disi me vonesë, në mbrëmje diku pas orës 21:00, apo ndoshta tregohet horoskopi i ditës së ardhëshme, duhet të shkruhet edhe data për horoskopin ditor që të dijmë se për cilën ditë është horoskopi që shkruhet në mbrëmje. Postimin e horoskopit të ditës duhet ta bëjnë ka mëngjesi.

M70%
by M####:

Sbojka


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
4.05
59 users

5

4

3

2

1