iPasta FI

iPasta FI Free App

Rated 3.57/5 (7) —  Free Android application by Barilla

Advertisements

About iPasta FI

iPASTA Barilla – Italiassa valmistetun pastan taidetta parhaimmillaan
Maailman johtava laatupastan valmistaja esittelee virallisen Android-sovelluksen, joka tuo kaikki herkulliset Välimeren perinteet pöytään.
Jos rakastat pastaa, tulet rakastamaan myös iPASTA-opasta, joka sisältää joitakin erittäin hyödyllisiä ja hauskoja toimintoja.
RUOKAKAUPASSA: Oletko ulkona, etkä ole vielä päättänyt mitä valmistaa ruoaksi? Anna iPASTAn inspiroida sinua reseptin valinnassa ja... pidä sitten täydellistä luetteloa aineksista mukanasi: ruokaostoksien tekeminen sujuu nopeammin etkä varmasti unohda mitään tarvitsemistasi aineksista.
KEITTIÖSSÄ: Oletko kotona, etkä halua enää lähteä ruokaostoksille? Suorita haku toisilla hakukriteereillä aloittaen käytettävissä olevista aineksista: muutaman yksinkertaisen vaiheen avulla voit valita sopivimman reseptin, joka on mahdollista valmistaa.
KUN HALUAT VALMISTAA TYYPILLISEN RUOKALAJIN: Haluatko valmistaa eturuoan, joka on peräisin joltakin tietyltä Italian alueelta? Valitse Italian maakunta, ja sovellus tarjoaa sen tyypillisimmät reseptit.
SUOSIKKIRESEPTIT: Onko jokin tietty resepti erityisesti mieleesi? Merkitse resepti kirjanmerkillä, ja löydät sen helposti ja nopeasti aina tarvittaessa.
OSTOSLISTA: Haluatko pitää kirjaa aineksista, jotka tarvitset seuraavaan reseptiisi? iPASTAn avulla voit luoda oman ostoslistasi aloittaen reseptien aineksista tai lisäämällä uusia aineksia. Hallitse kaikkia listan aineksia helppokäyttöisissä ja täysin mukautettavissa ryhmissä.
SPAGETTIANNOSTELIJA: Valitse haluamasi annos laajentamalla tai supistamalla ympyrää sormillasi!
KUVAA RESEPTISI: Haluatko lisätä todella henkilökohtaisen ominaisuuden hakuusi? Ota kuva iPASTAn erikoistoiminnolla, ja saat yksityiskohtaisen luettelon resepteistä, joissa on valokuvasi sisältämiä värejä! Missä pastaa, siellä on myös iPASTA.
AJASTIN: Kypsennä alkuruoat juuri sopivan kypsiksi valitsemalla haluamasi pastatyypin ja käynnistämällä ajanlaskennan, joka kertoo milloin pasta on valmista. Voit myös mukauttaa salaisten reseptiesi keittoajan!
iPASTA:sovellus niille, jotka Barillan tapaan rakastavat perinteiden ja innovaation yhdistämistä sekä herkullisen italialaisen keittiön alkuruokia. Missä pasta, siellä iPASTA.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install iPasta FI version 2.0.2 on your Android device!
APK Size: 7.8 MB, downloaded 500+ times, content rating: Not rated
Android package: com.barilla.ipasta.fi, download iPasta FI.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
1.6+
n/a
Not
rated
Android app

What are users saying about iPasta FI

70%
by ####:

Please update for tablets


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
3.65
7 users

5

4

3

2

1