Simula Club

Simula Club Free App

Rated 4.62/5 (47) —  Free Android application by NS Web Development

Advertisements

About Simula Club

Bilo koju Vašu loyalty, gift ili člansku karticu možete učitati u Simula Android ili iOS aplikaciju nakon čega korišćenje postaje jednostavno i lako. Dovoljno je samo da odaberete Vašu karticu i odmah je koristite putem  telefona kao da je u pitanju  plastična kartica. Simula Club aplikacija Vam prikazuje ujedno i najbližu radnju gde možete da iskoristite loyalty karticu, gde se nalazi Vaš klub za člansku karticu, jednom rečju možete ostvariti mnogobrojne pogodnosti korišćenjem Simula Club-a Android ili iOS aplikacije. Any your loyalty, gift or membership card, you can load into Simula Android or iOS app then use becomes simple and easy. You just have to choose your card and use it immediately over the phone as it is a plastic card. Simula Club app also shows you the nearest store where you can use the loyalty card, where is your club membership card, in a word, you can realize many benefits by using Simula Club's Android or iOS application.

How to Download / Install

Download and install Simula Club version 2.0.2 on your Android device!
Downloaded 1,000+ times, content rating: Everyone
Android package: com.nswebdevelopment.simula, download Simula Club.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.2+
Bug
buster
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
Bug fix

What are users saying about Simula Club

Z70%
by Z####:

Love the app!

M70%
by M####:

Very useful app, all cards in one place really makes things easier.

F70%
by F####:

So useful app. Recommend to anyone.

M70%
by M####:

Svidja mi se sto prikazuje gde su najblize radnje, ume da bude korisno kad nisi u svom komsiluku. Mozda treba ovo dodati za sve prodavnice a ne samo za one za koje je dodata kartica.

M70%
by M####:

Dobra zamisao i lepo organizovano samo što do sada nisam naišao na prodavca ( OMV, Roda, Metro, Legend) koji je mogao da očita karticu nego sam svaki put morao diktirati brojeve.

O70%
by O####:

Zamena za sve kartice

D70%
by D####:

Veoma korisna aplikacija

M70%
by M####:

Jako lose odradjeno

M70%
by M####:

Excellent app!

Q70%
by Q####:

Odlicna aplikacija!

M70%
by M####:

Dobio sam email za ovu aplikaciju iako se nisam nigde pretplatio da primam obavestenja sa simula.rs sajta. Tako da kec za spam, ne zanima me koliko je dobra app ili nije.

Q70%
by Q####:

Kad unesem Gigatron karticu i uporedim u aplikaciji i sa originalne kartice, bar kodovi uopste nisu isti. Mislim da je problem jer aplikacija podrzava samo jedan tip bar koda. Takodje, jednom uneta kartica ne moze da se edituje. Mora da se isbrise i unese ponovo, sto je bas bezveze. Sto bi rekli... mnogo hteli, mnogo zapoceli. Sve u svemu, ista, a mnogo bolja aplikacija je "mobile-pocket".

M70%
by M####:

Great app :)

M70%
by M####:

Excellent app


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
4.65
47 users

5

4

3

2

1