Műsorújság

Műsorújság Free App

Rated 3.62/5 (5,693) —  Free Android application by Magyar Telekom Nyrt.

Advertisements

About Műsorújság

A Műsorújság alkalmazás segítségével Ön több mint 150 televízió (és rádió) csatorna műsorát érheti el, képeket nézhet meg a műsorokról, valamint böngészhet a részletes műsoradatok között. Az értesítés funkció segítségével pedig biztosíthatja, hogy ne maradjon le kedvenc filmjéről, vagy sportműsoráról, hiszen a műsor kezdete előtt 10 perccel értesítést küldünk Önnek.

Kedvenc TV csatornáiból listát is készíthet és a telefon elforgatásával megnézheti a kiválasztott csatornák egy időben futó programjait illetve egy gombnyomással megnézheti ezek esti műsorait. A keresés funkcióval pedig rákereshet kedvenc filmjére, hogy megtudja, mikor és melyik csatornán lesz alkalma megtekinteni a héten.

Amennyiben pedig Ön Telekom IPTV előfizető, akkor az Ön számára további lehetőségek is megnyílnak, ugyanis egy egyszeri webes regisztrációt követően a Műsorújság alkalmazás segítségével vezérelni tudja majd az otthoni IPTV-vevőegységet, azaz felvételeket indíthat és törölhet bárhonnan és bármikor, illetve ellenőrizheti, hogy milyen műsorok és sorozatok rögzítését állította be.

A Műsorújság v2.0 változatától már Mobil TV-t is nézhet, ha rendelkezik valamilyen Mobil TV csomaggal. Ha még nem nézett Mobil TV-t, próbálja ki díjmentesen az Origo Life Network és Ozone Network csatornáit, nézzen bele az adásokba és ha úgy gondolja, hogy más csatornák programját is szívesen nézné a mobilján, fizessen elő valamelyik Mobil TV csomagra!
A Műsorújság alkalmazásban megtekintheti az elérhető Mobil TV csomagok csatornaválasztékát és árait, majd akár azonnal kezdeményezheti is a kiválasztott csomag előfizetését.

How to Download / Install

Download and install Műsorújság version 3.1 on your Android device!
Downloaded 500,000+ times, content rating: Everyone
Android package: tmobile.hu.android.epgmiab, download Műsorújság.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
2.3.3+
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
Kisebb hibajavítások
Version update Műsorújság was updated to version 3.1
More downloads  Műsorújság reached 500 000 - 1 000 000 downloads
Version update Műsorújság was updated to version 2.9999
Version update Műsorújság was updated to version 2.999

What are users saying about Műsorújság

E70%
by E####:

Nem lehet összerendelni, de még a csatornalistát sem látni, megint és megint... Ez használhatatlan, mint az elcseszett BKK online jegyrendszer. Meddig süllyedhet még a cég?

R70%
by R####:

Ezt is addig sikerült csiszolni, hogy be sem tölti a csatornákat.

E70%
by E####:

Használhatatlan

P70%
by P####:

Nagyon jó app. Ha lenne egy "odakapcsolok" gomb a csatornalistában közvetlenül ill. ki lehetne választani a csatornalistát hogy az jelenjen meg közvetlenül akkor tökéletes lenne!

B70%
by B####:

Néhányszor belaggol, de ezt leszámítva nagy hasznát veszem

N70%
by N####:

Régen működött, de most csak a távirányító működik. A műsorújság, távoli felvétel, videotéka egyáltalán nem működnek.

R70%
by R####:

Nagyon jó az app. Már csak egy widget távkapcsoló hiányzik. Várható?

W70%
by W####:

A regi jobb volt. Ez az ujabb verzio olyan lassu, hogy a droidom folyton felajanlja a kiloveset, mondvan nem valaszol. Ha epp mukodik akkor is kb olyan lassan reagal dolgokra, hogy kb fagyas kozeli allapotba rantja a telefont. Raadaskent folyton a TVGo-val b.sztat az App, persze az se mukodik. Haho telekom! 2016 van! Ideje lenne egy normalis alkalmazast kiadni! Ha meg a fejlesztoitek csak ennyire kepesek, akkor inkabb ne is kezdjetek bele ilyen App-okba.

Z70%
by Z####:

Távirányító integrálva! Thx!

C70%
by C####:

Egyetlen egyszer indult el telepítés után, azóta nem, hálózati hibára hivatkozva. Persze, ha ez a helyes működés, akkor kijavítom 5 csillagra!

I70%
by I####:

A régebbi jobb volt. Hamarabb töltõdött, uhogy ez most így not like

C70%
by C####:

'16 Május elején írtam értékelést. Azóta semmi nem változott. Még jó, hogy nemsokára megválunk ettől a szolgáltatótól. ...Mióta összefűzték az applikációkat, azóta nem működik a távirányító funkció! Nem látja az AZONOS hálózaton az eszközt...

C70%
by C####:

Szép munka volt, nagyon jóra sikeredett, jól modernizálták ezt az alkalmazást! Csak így tovább! :)

S70%
by S####:

Néhányszor belaggol, de ezt leszámítva nagy hasznát veszem

C70%
by C####:

Nagyon jól sikerült az új design bàr én azt tapasztaltam, hogy ha egy csatornàn át vàltok a következő nap műsoràra akkor is a mai műsort mutatja.

G70%
by G####:

A TV műsor részben a csatorna logójára kattintva egybol az adott csatornára válthatna, mert jelenleg a műsorinfo jön be, és csak úgy lehet az odakapcsolas gombbal váltani, ami kissé kényelmetlen. Amúgy eddig jónak tűnik!

F70%
by F####:

hiány nincs :)

Z70%
by Z####:

Tesztelőt nem látott bughalmaz.

J70%
by J####:

LASSÚ, kedvencek menedzselése nagyon körülményes, kedvencek műsoránál az idősáv el van csúszva..

B70%
by B####:

Összességében jó kis app, adatbázis-frissítéskor kicsit lassabb, de ennél magyobb gond ne legyen... :)

S70%
by S####:

Folyton elveszti a regisztrációt, így nem használható távvezérlésre,a kedvencek rész a settop boxnál marhaságokat ír, tele van bugokkal. Olyan, mint kb minden amit a T csinál...

Q70%
by Q####:

Szeretem, hogy ezzel távolról is be tudom állítani a felvételeket a settopbox-on

H70%
by H####:

Pff

D70%
by D####:

Sportműsorokra szerettem volna használni. Arra van sokkal jobb. Legtöbbször csak annyi van kiírva, hogy tenisz, vagy labdarúgás.

R70%
by R####:

A tablet-re nem lehet letölteni - nem kompatibilis!! - pedig telefonon használom és tetszik.

X70%
by X####:

Atlathato, hasznalhato, remek program, de nem veszi figyelembe az idozonat. Romaniaban rosszul mutatja az aktualis musorokat.

D70%
by D####:

Szerintem nem igazan jo. Eleg lassu, nem beszelve arrol hogy neha nem indul el az alkalmazas rendesen... Szoval megbizhazatlannak talalom...

D70%
by D####:

Ha mukodne rendesen, akkor nagyszeru kis alkalmazas lenne. De sajna neha nem indul, lassu, nem megy a felvetel beallitas, ures a musorujsag stb.

D70%
by D####:

Sportcsatornákhoz jó lenne kicsit több info, pl milyen meccs van, kik játszanak, stb. Nem nagy kérés, és nem kellene 2 progi a tv műsorhoz.

D70%
by D####:

Szerintem ügyes és igényes alkalmazás - MobilTV-t eddig sem használtam, és ezen a picur telefonon nem is fogok. :))

S70%
by S####:

Érdekes móson, a T-nél forgalmazott HTC Flyer-re nem elérhető egy T-s alkalmazás... Talán frissíteni kellene az Android verzió támogatását, vagy más módon, de használhatóvá kellene tenni arra az eszközre, amit forgalmaznak... :P

D70%
by D####:

Azért néha nem indul el, ha nem vagyok elég türelmes akkor a felvételt nem állítja be (nem elég megvárni amíg az üzenetben kiírja hogy "felvétel beállítva", meg kell várni a képernyő tetején is befejezze a munkát). Cserébe bármikor bármit fel lehet venni, úgyhogy azért jár az 5 pont ;)

D70%
by D####:

A sebesség a jól megszokott telekomos minőséget hozza! Lassú. A kedvenc műsorok sorba rendezése nehézkes. Ha a kedvenc műsorokat idősávban nézem, egy műsort tudok részletesem megnézni, a következőt csak újraindítás után. Pedig ez az egyetlen app ami napi bontásban mutatja csatornákat. De hát nem működik. Ezért egyes. A google play meg kaka lett!

D70%
by D####:

Htc Legenden gond nelkül fut. Jo kis program.

D70%
by D####:

Csak a mobil tv elofizetes igenyel sms kuldest.

F70%
by F####:

Több magyar progi kellene...

S70%
by S####:

Már másodszor szopatnak be azzal, hogy update után elvész a beállítás, ami összeköt a settopbox-al. Iszonyú ideges vagyok.

D70%
by D####:

Nagyon jó lenne. Egy dolog hiányzik nagyon: App2SD!!!

D70%
by D####:

Sport kategoriara kattintva forceclose :-(.galaxy spica, 2.1

R70%
by R####:

Jó program, leszámítva a frissítési gondot.


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
3.65
5,693 users

5

4

3

2

1