Műsorújság

Műsorújság Free App

Rated 3.62/5 (5,693) —  Free Android application by Magyar Telekom Nyrt.

Advertisements

About Műsorújság

A Műsorújság alkalmazás segítségével Ön több mint 150 televízió (és rádió) csatorna műsorát érheti el, képeket nézhet meg a műsorokról, valamint böngészhet a részletes műsoradatok között. Az értesítés funkció segítségével pedig biztosíthatja, hogy ne maradjon le kedvenc filmjéről, vagy sportműsoráról, hiszen a műsor kezdete előtt 10 perccel értesítést küldünk Önnek.

Kedvenc TV csatornáiból listát is készíthet és a telefon elforgatásával megnézheti a kiválasztott csatornák egy időben futó programjait illetve egy gombnyomással megnézheti ezek esti műsorait. A keresés funkcióval pedig rákereshet kedvenc filmjére, hogy megtudja, mikor és melyik csatornán lesz alkalma megtekinteni a héten.

Amennyiben pedig Ön Telekom IPTV előfizető, akkor az Ön számára további lehetőségek is megnyílnak, ugyanis egy egyszeri webes regisztrációt követően a Műsorújság alkalmazás segítségével vezérelni tudja majd az otthoni IPTV-vevőegységet, azaz felvételeket indíthat és törölhet bárhonnan és bármikor, illetve ellenőrizheti, hogy milyen műsorok és sorozatok rögzítését állította be.

A Műsorújság v2.0 változatától már Mobil TV-t is nézhet, ha rendelkezik valamilyen Mobil TV csomaggal. Ha még nem nézett Mobil TV-t, próbálja ki díjmentesen az Origo Life Network és Ozone Network csatornáit, nézzen bele az adásokba és ha úgy gondolja, hogy más csatornák programját is szívesen nézné a mobilján, fizessen elő valamelyik Mobil TV csomagra!
A Műsorújság alkalmazásban megtekintheti az elérhető Mobil TV csomagok csatornaválasztékát és árait, majd akár azonnal kezdeményezheti is a kiválasztott csomag előfizetését.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install Műsorújság version 3.1 on your Android device!
Downloaded 500,000+ times, content rating: Everyone
Android package: tmobile.hu.android.epgmiab, download Műsorújság.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
2.3.3+
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
Kisebb hibajavítások
More downloads  Műsorújság reached 500 000 - 1 000 000 downloads
Version update Műsorújság was updated to version 3.1
Version update Műsorújság was updated to version 2.9999
Version update Műsorújság was updated to version 2.999

What are users saying about Műsorújság

E70%
by E####:

Nem lehet összerendelni, de még a csatornalistát sem látni, megint és megint... Ez használhatatlan, mint az elcseszett BKK online jegyrendszer. Meddig süllyedhet még a cég?

70%
by ####:

Ezt is addig sikerült csiszolni, hogy be sem tölti a csatornákat.

E70%
by E####:

Használhatatlan

P70%
by P####:

Nagyon jó app. Ha lenne egy "odakapcsolok" gomb a csatornalistában közvetlenül ill. ki lehetne választani a csatornalistát hogy az jelenjen meg közvetlenül akkor tökéletes lenne!

B70%
by B####:

Néhányszor belaggol, de ezt leszámítva nagy hasznát veszem

N70%
by N####:

Régen működött, de most csak a távirányító működik. A műsorújság, távoli felvétel, videotéka egyáltalán nem működnek.

70%
by ####:

Nagyon jó az app. Már csak egy widget távkapcsoló hiányzik. Várható?

W70%
by W####:

A regi jobb volt. Ez az ujabb verzio olyan lassu, hogy a droidom folyton felajanlja a kiloveset, mondvan nem valaszol. Ha epp mukodik akkor is kb olyan lassan reagal dolgokra, hogy kb fagyas kozeli allapotba rantja a telefont. Raadaskent folyton a TVGo-val b.sztat az App, persze az se mukodik. Haho telekom! 2016 van! Ideje lenne egy normalis alkalmazast kiadni! Ha meg a fejlesztoitek csak ennyire kepesek, akkor inkabb ne is kezdjetek bele ilyen App-okba.

Z70%
by Z####:

Távirányító integrálva! Thx!

C70%
by C####:

Egyetlen egyszer indult el telepítés után, azóta nem, hálózati hibára hivatkozva. Persze, ha ez a helyes működés, akkor kijavítom 5 csillagra!

I70%
by I####:

A régebbi jobb volt. Hamarabb töltõdött, uhogy ez most így not like

70%
by ####:

'16 Május elején írtam értékelést. Azóta semmi nem változott. Még jó, hogy nemsokára megválunk ettől a szolgáltatótól. ...Mióta összefűzték az applikációkat, azóta nem működik a távirányító funkció! Nem látja az AZONOS hálózaton az eszközt...

70%
by ####:

Szép munka volt, nagyon jóra sikeredett, jól modernizálták ezt az alkalmazást! Csak így tovább! :)

S70%
by S####:

Néhányszor belaggol, de ezt leszámítva nagy hasznát veszem

70%
by ####:

Nagyon jól sikerült az új design bàr én azt tapasztaltam, hogy ha egy csatornàn át vàltok a következő nap műsoràra akkor is a mai műsort mutatja.

G70%
by G####:

A TV műsor részben a csatorna logójára kattintva egybol az adott csatornára válthatna, mert jelenleg a műsorinfo jön be, és csak úgy lehet az odakapcsolas gombbal váltani, ami kissé kényelmetlen. Amúgy eddig jónak tűnik!

F70%
by F####:

hiány nincs :)

Z70%
by Z####:

Tesztelőt nem látott bughalmaz.

J70%
by J####:

LASSÚ, kedvencek menedzselése nagyon körülményes, kedvencek műsoránál az idősáv el van csúszva..

B70%
by B####:

Összességében jó kis app, adatbázis-frissítéskor kicsit lassabb, de ennél magyobb gond ne legyen... :)

70%
by ####:

Folyton elveszti a regisztrációt, így nem használható távvezérlésre,a kedvencek rész a settop boxnál marhaságokat ír, tele van bugokkal. Olyan, mint kb minden amit a T csinál...

Q70%
by Q####:

Szeretem, hogy ezzel távolról is be tudom állítani a felvételeket a settopbox-on

H70%
by H####:

Pff

D70%
by D####:

Sportműsorokra szerettem volna használni. Arra van sokkal jobb. Legtöbbször csak annyi van kiírva, hogy tenisz, vagy labdarúgás.

R70%
by R####:

A tablet-re nem lehet letölteni - nem kompatibilis!! - pedig telefonon használom és tetszik.

X70%
by X####:

Atlathato, hasznalhato, remek program, de nem veszi figyelembe az idozonat. Romaniaban rosszul mutatja az aktualis musorokat.

70%
by ####:

Szerintem nem igazan jo. Eleg lassu, nem beszelve arrol hogy neha nem indul el az alkalmazas rendesen... Szoval megbizhazatlannak talalom...

70%
by ####:

Ha mukodne rendesen, akkor nagyszeru kis alkalmazas lenne. De sajna neha nem indul, lassu, nem megy a felvetel beallitas, ures a musorujsag stb.

70%
by ####:

Sportcsatornákhoz jó lenne kicsit több info, pl milyen meccs van, kik játszanak, stb. Nem nagy kérés, és nem kellene 2 progi a tv műsorhoz.

70%
by ####:

Szerintem ügyes és igényes alkalmazás - MobilTV-t eddig sem használtam, és ezen a picur telefonon nem is fogok. :))

S70%
by S####:

Érdekes móson, a T-nél forgalmazott HTC Flyer-re nem elérhető egy T-s alkalmazás... Talán frissíteni kellene az Android verzió támogatását, vagy más módon, de használhatóvá kellene tenni arra az eszközre, amit forgalmaznak... :P

D70%
by D####:

Azért néha nem indul el, ha nem vagyok elég türelmes akkor a felvételt nem állítja be (nem elég megvárni amíg az üzenetben kiírja hogy "felvétel beállítva", meg kell várni a képernyő tetején is befejezze a munkát). Cserébe bármikor bármit fel lehet venni, úgyhogy azért jár az 5 pont ;)

70%
by ####:

A sebesség a jól megszokott telekomos minőséget hozza! Lassú. A kedvenc műsorok sorba rendezése nehézkes. Ha a kedvenc műsorokat idősávban nézem, egy műsort tudok részletesem megnézni, a következőt csak újraindítás után. Pedig ez az egyetlen app ami napi bontásban mutatja csatornákat. De hát nem működik. Ezért egyes. A google play meg kaka lett!

70%
by ####:

Htc Legenden gond nelkül fut. Jo kis program.

70%
by ####:

Csak a mobil tv elofizetes igenyel sms kuldest.

F70%
by F####:

Több magyar progi kellene...

S70%
by S####:

Már másodszor szopatnak be azzal, hogy update után elvész a beállítás, ami összeköt a settopbox-al. Iszonyú ideges vagyok.

70%
by ####:

Nagyon jó lenne. Egy dolog hiányzik nagyon: App2SD!!!

70%
by ####:

Sport kategoriara kattintva forceclose :-(.galaxy spica, 2.1

R70%
by R####:

Jó program, leszámítva a frissítési gondot.


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
3.65
5,693 users

5

4

3

2

1