Al Droid

Al Droid published 50 applications on Google Play, 9,877 people rated these apps with an average rating of 3.87!

Abetare Shqip (Ks) by Al DroidAbetare Shqip (Ks)

Rated 4.35(103) — Al Droid

Abetare ShqipVersioni per android i abetares qe mund te gjeni ne faqen:http://www.gjuhaime.com/abetare Bashkatdhetarë të nderuar,Është e drejtë themelore njerëzore ruajtja dhe kultivimi i identitetit kombëtar. Shenja e parëdhe më e rëndësishme...

Free App
AlbPortal by Al DroidAlbPortal

Rated 0.00(0) — Al Droid

AlbPortal eshte portali shqiptar ne internet. Ne te do te gjeni lajme, kuriozitete, thenje, muzike, poezi, dokumentar, lojra dhe gjithcka tjeter per kohen tuaj te lire.Ky aplikacion ju lejon qe te lexoni artikujt e fundit nga portali. AlbPortal eshte...

Free App
Chat Shqip - Albanian Chat by Al DroidChat Shqip - Albanian Chat

Rated 3.64(126) — Al Droid

Bashkebisedoni me shqiptare nga e tere bota, me kete program te thjeshte chati.Ne versionin e ri keni me shume funksione si: - chat privat me kedo- lista e perdoruesve online- notifikim me ze- karikim fotografish- preferenca te ndryshmenese ky app ju...

Free App
Cucinare - ricette in tasca by Al DroidCucinare - ricette in tasca

Rated 3.97(63) — Al Droid

Cucinare e' una semplice app con più di 27000 ricette pronto per l'uso.Cucinare e scoprire nuove ricette, non e' mai stato cosi facile. Sempre in tasca veloce e gratuito da usare, cucinare e' la app che fa per te.La app e' completamente offline, il...

Free App
Easy Call Recorder by Al DroidEasy Call Recorder

Rated 3.98(177) — Al Droid

This is a easy and simple call recorder app, with this app you can easily:- record any incoming and outgoing calls- record your calls on your sdcard- listen, the recorder calls- delete the calls you don't want to store- share the call audio files with...

Free App
Ely's Launcher by Al DroidEly's Launcher

Rated 3.83(1,033) — Al Droid

This is a simple android launcher for your android phone/tablet??(better not)I was just bored with all android launchers, clone to each other, so i created this project on my weekends. Keep in kind this is a mix of concepts, ideas from android, old nokia.

Free Theme
Gazeta Shqip - Albanian Newsp. by Al DroidGazeta Shqip - Albanian Newsp.

Rated 3.57(154) — Al Droid

Gazeta Shqip - Albanian NewspapersShkarikoni dhe lexoni gazetat shqiptare nga telefoni/tableti juaj. Kur keni nje lidhje internet mund te shkarikoni shtyoin e dites, e me pas ta lexoni gjte dites edhe kur nuk keni nje lidhje interneti.

Free App
HeliBomber by Al DroidHeliBomber

Rated 5.00(1) — Al Droid

HeliBomber is a fun game for kids and everyone else. You will not be able to control the HeliBober but you can drop the bombs with a single finger!This is an endless game, so only the brave will afvance and have a hi score, so play it with your firnds...

Free Game
Image Base 64 Converter by Al DroidImage Base 64 Converter

Rated 3.17(12) — Al Droid

If you are not a html developer, this app is not for you :)This is a simple tool for converting images to base 64 so yo can easily embed the images in your webpages without hosting the image anywhere.This app can be useful with elEdit, the html editor...

Free App
Kushtetuta - Constitution Alb by Al DroidKushtetuta - Constitution Alb

Rated 4.24(93) — Al Droid

English:This is the offline version of Albanian Constitution, in Albanian and English.Albanian:Ky eshte versioni i kushtetutes Shqiptare ne gjuhen shqipe dhe Angleze. Kushtetuta eshte marre nga faqja zyrtare e parlamentit shqiptar dhe sherben si refernce.

Free App
AlbDevNet by Al DroidAlbDevNet

Rated 5.00(2) — Al Droid

AlbDevNet = Albanian Developer Network This website is where albanian developers can connect and read about last technologies. Miresevini nga AlbDevNet, ky app thehet pas 3 vitesh mungese ne play store e se shpejti me te reja dhe nga portali web. Nese...

Free App
Bibla Shqip - Albanian Bible by Al DroidBibla Shqip - Albanian Bible

Rated 4.62(151) — Al Droid

Lexoni Biblen ne gjuhen shqipe, ky version offline ju lejon qe te lexoni lirshem pa perdorur lidhjen e internetit, ne menyre te shpjete e te thjeshte.Mbani shenim verset qe ju pelqejne me shume, e beni komentet e tua mbi to, me pas shperndani thenjet...

Free App
Christian Widgets by Al DroidChristian Widgets

Rated 4.70(27) — Al Droid

Beautiful christian widgets for your android homescreen, for free.This app has 2 kind of re-sizable widgets for your phone, with the possibility to choose between different crosses and figures to show.

Free Theme
DvLottery Photo Editor by Al DroidDvLottery Photo Editor

Rated 3.73(116) — Al Droid

This app will help you with the Dv Lottery Photo. Take a picture and re-size it! If you want to apply for the Dv Lottery, but have problem on getting the right picture, then this is the right app for you. For a lot of you the American dream can start...

Free App
Easy Exchange - Currency Conv. by Al DroidEasy Exchange - Currency Conv.

Rated 4.80(5) — Al Droid

Easy Exchange - Currency ConverterThis is a simple and powerful currency converter with hourly data refreshed by openexchangerates.org

Free App
Emra Shqiptar - 100% Shqiptar by Al DroidEmra Shqiptar - 100% Shqiptar

Rated 4.33(12) — Al Droid

Emra Shqiptar, eshte aplikacioni qe ju lejon te shfletoni emrat shqiptar!Jemi shqiptarë dhe do të mbetemi të tillë përjetë! Përse mos të jenë dhe emrat tanë. Ky shërbim ka si objektim qe te krijoje nje databze me emra shqiptare, qe fillimisht...

Free App
Gorgeous Widgets by Al DroidGorgeous Widgets

Rated 3.69(13) — Al Droid

This is a set of Gorgeous Widgets. Four great widgets for your android, to make it look and feel more personal. If you like this app, shared it with your friends.This is a set of for great android widgets for you device. - analog clock, choose between...

Free Theme
Horoskopi Shqip - { Albanian } by Al DroidHoroskopi Shqip - { Albanian }

Rated 3.84(159) — Al Droid

Horoskopi Shqip ju lejon te lexoni horoskopin tuaj ditor nga telefoni/tableti juaj, ne menyre te shpejte e falas. Cfare menyre me te mire per te nisur ditet sesa me parashikimin e fatit?

Free App
Kanuni by Al DroidKanuni

Rated 4.38(351) — Al Droid

Kanuni i Leke Dukagjinit - The Code of Leke DukagjiniThis is the old Albanian Code of Leke DukagjiniAlbanian:Kanuni i Leke Dukagjinit eshte nje nga koded me te vjetra shqiptare.Ky liber prezanton nje vlere te kultures dhe historise shqiptare. Libri eshte.

Free App
Kushtetuta e Kosoves by Al DroidKushtetuta e Kosoves

Rated 4.40(15) — Al Droid

Kushtetuta e KosovesEnglish:This is the offline version of the Constitution of Kosovo, in Albanian and English.Albanian:Ky eshte versioni i kushtetutes se Kosoves ne gjuhen shqipe dhe Angleze. Kushtetuta eshte marre nga faqja zyrtare dhe sherben si refern

Free App