Rocket Apps inc

Rocket Apps inc published 4 applications on Google Play, 44 people rated these apps with an average rating of 3.52!

FOAF - an app that use rdf by Rocket Apps incFOAF - an app that use rdf

Rated 5.00(1) — Rocket Apps inc

FOAF eshte nje aplikacion i cili me ane te RDF krijon profile per pedoruesit dhe i shfaq ato ne harte ne pozicionet e tyre. Perdoruesit mund te krijojne profilet e tyre dhe te shtojne shoke/shoqe.Ben te mundur gjithashtu lidhjen e tij me Facebook.

Free App
Kanguri - Gjurmo Dergesen by Rocket Apps incKanguri - Gjurmo Dergesen

Rated 4.92(37) — Rocket Apps inc

Kanguri ndihmon te gjithe ato qe presin ose dergojne paketa ndermjet postes duke ju sjell njoftim ne kohe reale per vendndodhjen e saj. Nuk keni me nevoj te shkoni te pyesni cdo dite tek posta nese ju ka ardhur porosia.Gjurmo te gjithe dergesat dhe jo...

Free App
Gjoba by Rocket Apps incGjoba

Rated 4.17(6) — Rocket Apps inc

Gjoba është një aplikacion e cila ju lejon të kontrolloni gjobat e makinave tuaja nga celulari.SHËNIM: Ky aplikacion nuk është version i krijuar nga Ministria e Punëve të Brendshme dhe Policia e Shtetit dhe nuk ka lidhje aspak me këto institucione.•...

Free App
Lead the ball to his hole by Rocket Apps incLead the ball to his hole

Rated 0.00(0) — Rocket Apps inc

Calibrate you phone and guide the ball into the portal.

Free Game