Laci és az oroszlán

Laci és az oroszlán$0.77

Rated 5.00/5 (3) —  Free Android application by Scrolldox Design Kft

Advertisements

About Laci és az oroszlán

Laci fél a sötétben. Amikor harapós kutyát lát, elszalad. Hogyan lehetne pilóta egy ilyen gyáva kisfiú? Egyedül az oroszlán segít Lacinak, hogy félelmét legyőzze.

A Boribon, a Kippkopp-történetek, és a Kockásfülű nyúl szerzőjének, Marék Veronikának ez az a klasszikus képeskönyve, amin generációk nőttek már fel nem csak Magyarországon, de Japánban is! A népszerű történet több, mint 50 évvel az első nyomtatott kiadás után most végre interaktív formában is megjelenik. A szerző-illusztrátor által eredetileg rajzolt kedves kis figurák először kelnek életre az alkalmazás segítségével 46 interaktív oldalon!

*Az alkalmazás egy memóriajátékot, egy helikopteres ügyességi játékot és egy kézügyességet fejlesztő hajtogatós játékot is tartalmaz.*

Az alkalmazás elsősorban 2-7 éves gyerekeknek készült, olyanok számára akik még nem ismerik a Laci és az oroszlán meséjét és olyanoknak, akik már most nagy rajongói a kedves figuráknak. És persze azoknak a szülőknek is, akik az elmúlt 50 év során kisgyerekként olvasták és szerették, hogy most az ő gyerekeik és unokáik is megismerhessék a mesét egy kicsit másképp!

*Az alkalmazás a legkisebb gyerekek igényeit figyelembe véve nyugtató hangeffektekkel és animációkkal készült, ezáltal is hű próbál maradni az eredeti képeskönyv minimalista illusztrációihoz és a történet egyszerűségéhez.*

* 46 interaktív oldal sok-sok felfedezni valóval
* több, mint 100 interaktív animáció
* vidám és fülbemászó főcím zene
* ügyességi játék
* memóriajáték
* hajtogatós játék (készítsd el a saját oroszlánod!)
* jelenetválasztás
* könnyen olvasható betűtípus a kisiskolásoknak


Jó szórakozást kívánunk! Élvezd mértékkel a történetet és a játékokat, és győződj meg róla, hogy gyerekeid rendszeresen tartanak szünetet az eszköz használata során!

TÁMOGATÁS ÉS VISSZAJELZÉS

Bármilyen kérdéssel, javaslattal, esetleges hibával kapcsolatban írj nekünk a laci@scrolldox.com e-mail címre!

Keress meg bennünket a Facebookon is, és likeold az oldalunkat, ha további híreket szeretnél kapni Lacival és az Oroszlánnal kapcsolatban! facebook.com/laciesoroszlan Laci afraid of the dark. When you see a dog bite, slip away. How could pilot such a cowardly little boy? Only the lion Laci help to overcome his fear.

The Boribon, the Kippkopp stories and the Plaid-eared rabbit author Marek Veronika is the classic picture book, which for generations had grown up not only in Hungary but also in Japan! The popular story for more than 50 years after the first print edition is now finally appear in an interactive format. Originally drawn by the author-illustrator cute little figurines come to life with the first application using 46 interactive pages!

* The application includes a memory game, a game arcade and a helicopter Manipulative folding game as well. *

The application is primarily designed for children 2-7 years, for people who do not know the fable of the lion and Laci and to those who are already big fans of the lovely figurines. And of course those parents who as a child loved reading and that now their children and grandchildren can learn about the story a little differently over the past 50 years!

* The application taking into account the needs of the smallest kids soothing sound effects and animations made, thus trying to stay true to the original picture book illustration of minimalism and simplicity of the story. *

* 46 interactive pages for many to discover
* More than 100 interactive animation
* Cheerful and catchy theme music
* arcade game
* Memory Game
* Folding game (Build Your Own lions!)
* Scene Selection
* Easy to read font in the small school


Have fun! Enjoy in moderation, and the story of the games, and make sure that your children regularly take a break during use of the device!

SUPPORT AND FEEDBACK

Any question, suggestion on possible error Contact us laci@scrolldox.com the e-mail address!

Find us on Facebook and likeold our site if you want to get Laci and the Lion for further news! facebook.com/laciesoroszlan

How to Download / Install

Download and install Laci és az oroszlán version 2.1 on your Android device!
Downloaded 10+ times, content rating: Everyone
Android package: air.hu.scrolldox.laci, download Laci és az oroszlán.apk

All Application Badges

Paid
app
Android
2.2+
For everyone
Android app

App History & Updates

Version update Laci és az oroszlán was updated to version 2.1
More downloads  Laci és az oroszlán reached 10 - 50 downloads
Price update  Price changed from $1.76 to $0.77.

Oh snap! No comments are available for Laci és az oroszlán at the moment. Be the first to leave one!

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
5.05
3 users

5

4

3

2

1