Kosova Press

Kosova Press Free App

Rated 4.08/5 (200) —  Free Android application by KosovaPress

Advertisements

About Kosova Press

Agjencia e pavarur e lajmeve KosovaPress është burimi kryesor i ngjarjeve për Kosovë dhe rajon. Me një staf të dedikuar profesional, rrjet funksional të korrespondetëve dhe pavarësi editoriale, KosovaPress shërben si një medium i lirë për të ofruar informata për ngjarjet më të fundit dhe më të rëndësishmme në fusha si: Politikë, Ekonomi, Shëndetësi, Sport, Kulturë dhe fusha të tjera. Prioritet i redaksisë së lajmeve janë edhe temat dhe intervistat me personalitete të ndryshme.

KosovaPress, gjithashtu ofron e lajme në kohë reale, në gjuhën shqipe dhe angleze, përmes sistemit “me parapagim” i cili i dedikohet kryesisht mediave, ambasadave dhe sektorëve tjerë publik dhe privat dhe përmbanë lajme në formatin, tekst, video, audio dhe foto.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install Kosova Press version 1.0.5 on your Android device!
Downloaded 10,000+ times, content rating: Everyone
Android package: com.appsix.kosovapress, download Kosova Press.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.0.3+
Bug
buster
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
Bug fixes
Version update Kosova Press was updated to version 1.0.5
More downloads  Kosova Press reached 10 000 - 50 000 downloads
Version update Kosova Press was updated to version 1.0.4
More downloads  Kosova Press reached 5 000 - 10 000 downloads

What are users saying about Kosova Press

O70%
by O####:

Shum pak lajme po jepni nashta o qe po pritoni.

70%
by ####:

Jeni shume te mire....ne kohe te fundit kur e hapi titullin ndalon app ....ku eshte probl?

L70%
by L####:

Jeni per mrekulli

P70%
by P####:

Instant crash... Edhe ne qysh.me app po bohet crash meniehr si po e hapi! Samsung S5 Lolipop

V70%
by V####:

Shum pak lajme po jepni nashta o qe po pritoni.

70%
by ####:

Jeni shume te mire....ne kohe te fundit kur e hapi titullin ndalon app ....ku eshte probl?

N70%
by N####:

Perfekt

F70%
by F####:

Jeni per mrekulli

70%
by ####:

the best albanian news agency

70%
by ####:

Ma shum lajme se jav thej yllat per kry

R70%
by R####:

Shum pak lajme po jepni nashta o qe po pritoni.

P70%
by P####:

me kohr cdo lajm

P70%
by P####:

Perfekt

70%
by ####:

Nice

R70%
by R####:

Jeni per mrekulli

70%
by ####:

Kosovo is Serbia

70%
by ####:

Nice

70%
by ####:

Bravo ;)

G70%
by G####:

Jeni per mrekulli

70%
by ####:

Supper

70%
by ####:

Nice

70%
by ####:

Jeni shume te mire....ne kohe te fundit kur e hapi titullin ndalon app ....ku eshte probl?

70%
by ####:

Jeni me te Miret veq vazhdoni

M70%
by M####:

Shume flm

70%
by ####:

Bravo

W70%
by W####:

Aaaaa

70%
by ####:

Nice app

N70%
by N####:

Perfekt


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
4.15
200 users

5

4

3

2

1