Qamp

Qamp Free App

Rated 4.00/5 (3) —  Free Android application by Fesomia

Advertisements

About Qamp

Qamp és un quadern de camp per a terminals mòbils amb el que podràs anotar totes les tasques i accions que fas per a tenir cura dels conreus. Aquesta aplicació t'ha de servir per a anotar, in situ, en el moment en què realitzes una tasca, totes les dades que necessites per a fer un registre acurat del conreu. Així t'estalviaràs hores de tasques administratives i evitaràs errors en els registres.

Qamp està basada en els documents de registre que proposa el Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE). Per tant, si els teus conreus estan certificats per aquest organisme, Qamp també t'ajudarà a gestionar la documentació que regularment has de presentar.

Amb aquesta versió de Qamp podràs:
- Anotar les tasques d'adobat
- Anotar els tractaments fitosanitaris
- Donar d'alta maquinària
- Donar d'alta el personal
- Fer un preregistre amb les teves dades

Aquesta és la primera edició de Qamp. A Fesomia seguim treballant per ampliar-ne les funcionalitats i per a connectar-la amb un servei web amb el qual podràs fer la gestió integral de tot el teu procés de treball en el conreu i en la comercialització de productes agrícoles.

Si tens algun dubte, vols fer alguna consulta o tens algun bon suggeriment per a millorar Qamp, contacta amb suport@qamp.cat

A Fesomia posem el desenvolupament d'aplicacions de gestió a disposició dels professionals de l'agricultura, perquè creiem que una agricultura ben gestionada és la garantia per a preservar i dignificar un ofici imprescindible per a totes les persones.

«Algun cop a la vida et caldrà un advocat, alguns cops un metge, però tres cops al dia et caldrà un pagès».

Qamp a field notebook for mobile phones with which you can write down all the tasks and activities you do to take care of the crops. This application will serve you to record in situ at the time you perform a task, all the information you need to make a careful record of the crop. So you will save hours of administrative records and avoid errors.

Qamp is based on registration documents proposed by the Catalan Council of Ecological Agricultural Production (CCPA). So, if your crops are certified by the agency, Qamp also help manage the documentation you submitted regularly.

With this version you can Qamp:
  - Write down the tasks of tanning
  - Annotate pesticide treatments
  - Enlisting machinery
  - Enlisting staff
  - Make a preregistration with your data

This is the first edition of Qamp. The faces continue working to expand its functionality and to connect with a Web service with which you can make the management of your entire work process in the cultivation and marketing of agricultural products.

If you have any doubt you have any questions or have any good suggestions for improving Qamp contact suport@qamp.cat

In appearance we develop management applications available to professionals in agriculture, because we believe that a well-managed agriculture is guaranteed to preserve and dignify an office essential for all people.

"Any time in life you need a lawyer, sometimes a doctor, but three times a day you need a farmer."

How to Download / Install

Download and install Qamp version 1.6 on your Android device!
APK Size: 4.8 MB, downloaded 100+ times, content rating: Everyone
Android package: com.fesomia.qamp, download Qamp.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.0+
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
- Millores als formularis
- Implementació de cerques
More downloads  Qamp reached 100 - 500 downloads
More downloads  Qamp reached 50 - 100 downloads

Oh snap! No comments are available for Qamp at the moment. Be the first to leave one!

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
4.05
3 users

5

4

3

2

1