Gazdálkodj

Gazdálkodj Free Game

Rated 4.46/5 (369) —  Free Android application by JBdev

Advertisements

About Gazdálkodj

A népszerű "Gazdálkodj okosan!" társasjátékhoz hasonló (de azzal nem azonos!) játék. A cél, hogy lakást vásárolj, és ügyes gazdálkodással (meg persze némi szerencsével) elsőként rendezd be.

Az alkalmazás többféle játékmódot tesz lehetővé:
- Gépi játékosok ellen (1,2, vagy 3 ellenféllel)
- Társasjáték formában (nincs gépi játékos, a játékosok egymás után lépnek)
- Egymás ellen, online (szintén 1,2, vagy 3 ellenféllel)

A játékban Facebook vagy Google profillal lehet bejelentkezni. Természetesen enélkül is használható az alkalmazás, de csak bejelentkezve tudsz online játszani, vagy felkerülni a ranglistára. Egy készülékről - egyelőre - egy profilt kezel az alkalmazás: kijelentkezéskor a profil törlődik! Így, ha kijelentkezés után egy másik profillal jelentkezel be, a pontjaid elveszhetnek (ha már máshonnan bejelentkeztél ezzel a profillal, és vannak mentett pontjaid)! A bejelentkezés célja, hogy újratelepítéskor a pontjaid ne vesszenek el: ha telepítés után ismét belépsz, betöltődnek a játékba.

Mielőtt játszanál, érdemes elolvasni a szabályokat, a Játékszabályok menüpont megnyitásával.

Fontos: mivel ez egy új fejlesztésű játék, a gondos tesztelés ellenére előfordulhatnak hibák. Noha többféle tesztkészüléken futtatom az alkalmazást, ez így is csak töredékét fedi le a lehetséges készülékeknek. Ha bármilyen problémát tapasztalsz, írj nekem a lenti e-mail címre, és megoldjuk! :)

A Gazdálkodj okosan! társasjáték jogvédett tartalmai természetesen nem kerültek felhasználásra a játékban. Minden ábra, a játéktábla, és az egyéb játékelemek is saját készítésűek. The popular "Gazdálkodj wisely!" board game similar (but not identical) game. The goal is to buy a home, and skillful management (of course some luck) in the first sort.

The application allows multiple modes of play:
- Machine against players (1,2 or 3 opponent)
- Parlor form (no power players, the players move one after the other)
- against each other, online (also 1,2 or 3 opponent)

In the game you can log in to Facebook or Google profiles. Of course, without this option to use the application, but only logged in you can play online or to get on the leaderboard. A device - for now - a profile to use the application: when you check out your profile will be deleted! So, if you sign-out after another profile, your points will be lost (if you are already logged in elsewhere this profile and scores are saved)! Check-in is designed to re-install when you do not lose your points if you enter again once it is installed, load the game.
 
Before you play, you should read the rules, the Rules of the game by opening the menu.

Important as it is a newly developed game, despite careful testing errors may occur. Although the application to run multiple test device, it still only represents a fraction of the available devices. If you experience any problems, please email me the below e-mail address and solve it! :)

The Gazdálkodj wisely! party copyrighted content, of course, were not used in the game. Each figure on the board, and other elements of the game is self-made.

How to Download / Install

Download and install Gazdálkodj version 1.8 on your Android device!
Downloaded 10,000+ times, content rating: Everyone
Android package: jbdev.gazdalkodjunk, download Gazdálkodj.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.0.3+
For everyone
Android game

Game History & Updates

What's Changed
-Online módban a játékosok láthatók, meghívhatók. A felület a háttérben is fut, és értesít az eseményekről.
-Az időnkénti hiba miatt, amit az okoz, hogy a szerver rossz sorrendben kézbesíti a lépésekről szóló üzeneteket, nem áll le a játék: gépi játékkal befejezhető. Még dolgozom egy jobb megoldáson.
-FB/G+ azonosítás: a pontjaid nem vesznek el. Természetesen az eddigi pontok is megmaradnak: az első bejelentkezéskor a játék is eltárolja őket.

What are users saying about Gazdálkodj

S70%
by S####:

Az a vicces, hogy ez egy jogvedett jatek aminek a jogtulajdonosa tervezett ilyen appot kesziteni anno. Mivel nem latom a nevet sehol sem, igy azert ovatosan tennem ki... Amugy fasza

S70%
by S####:

Unalmas mint a kurva élet.

L70%
by L####:

Nem tökéletes, lassú animációk mellett is kicsit gyors, az eredeti társasjáték élményét nem teljesen, de abból nagyon sokat visszahoz. Köszönet érte


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
4.55
369 users

5

4

3

2

1