Takarékoskodj!

Takarékoskodj! Free Game

Rated 4.50/5 (6) —  Free Android application by JBdev

Advertisements

About Takarékoskodj!

A játék célja, hogy ügyes gazdálkodással (és persze némi szerencsével) családi házat és víkendházat építs, valamint gépkocsit vásárolj.

Mielőtt játszanál, ajánlom elolvasni a játékszabályokat (a kérdőjel ikonra kattintva). Ha az eredeti játékot nem ismered, annak a szabályait is megtalálod pl. itt: http://www.retrojatekmuzeum.hu/2014/12/takarekos-okosan-tarsasjatek.html .

A Gazdálkodj! játék visszajelzéseiben többen is kérték, hogy ezt a társasjátékot is készítsem el alkalmazásként. Mivel korábban nem ismertem a játékot (a Gazdálkodj okosannal ellentétben), előfordulhatnak eltérések. Ha hibát észlelsz a játékban, vagy valami nem teljesen érthető, kérlek, írj nekem a lenti e-mail címre!
Mivel ehhez a játékhoz nehezebb tesztelőket találni, úgy döntöttem, egyéni tesztelés után felteszem "élesben", és a visszajelzések alapján végzem el az esetleges javításokat, módosításokat. Tehát tulajdonképpen egyelőre béta verziós a játék. Kérlek, ezt vedd figyelembe a játék letöltése, használata, és értékelése során :)

A Gazdálkodjból már ismert társasjáték mód, és az online játék még nem elérhető, de nemsokára ezek is elkészülnek, illetve a teljes táblás módon is dolgozom már.

A Levelek szövegéért köszönet F. Endrének! The goal is to buy a family house and build a summer residence and vehicle management skill (and of course some luck).

Before you play, I recommend to read the rules of the game (click on the question mark icon). If you do not know the original game, its rules are also such. in http://www.retrojatekmuzeum.hu/2014/12/takarekos-okosan-tarsasjatek.html.

The Gazdálkodj! Game feedback of several people asked me to prepare this board game as well as on the application. As previously knew the game (as opposed to Gazdálkodj okosannal), there may be differences. If you discover an error in the game, or something not fully understood, please send me your e-mail address below!
Since this game is more difficult to find testers, I decided I suppose after individual testing "live" and I carry out any repairs, modifications based on feedback. So actually a pre-beta version of the game. Please note that during download, use, and evaluation of the game :)

The board has been known Gazdálkodjból mode, and online play is not yet available, but they can be ready soon, and I also work full-board way anymore.

Letters to the text of F. Endre thanks!

How to Download / Install

Download and install Takarékoskodj! version 1.0 on your Android device!
Downloaded 500+ times, content rating: Everyone
Android package: jbdev.takarekoskodj, download Takarékoskodj!.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.0.3+
For everyone
Android game


Oh snap! No comments are available for Takarékoskodj! at the moment. Be the first to leave one!

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
4.55
6 users

5

4

3

2

1