LISMA

LISMA Free App

Rated 0.00/5 (0) —  Free Android application by FPT Telecom

Advertisements

About LISMA

Lisma cung cấp giải pháp an ninh chủ động, toàn diện, có thể bảo vệ ngôi nhà của bạn một cách linh hoạt tại bất kỳ thời điểm nào và bất cứ đâu.
Với ứng dụng Lisma, bạn có thể dễ dàng kết nối với các thiết bị cảm biến báo động không dây đang đặt tại nhà, qua đó có thể quản lý từ xa, kiểm soát an ninh thông qua tính năng xem video trực tuyến hoặc nhận biết các dấu hiệu đột nhập vào nhà ngay cả khi bạn không có mặt tại đó.
Tính năng thiết lập các ngữ cảnh thông minh cho phép bạn tạo ra các kịch bản phù hợp với thói quen sinh hoạt của gia đình sẽ giúp bạn hoàn toàn yên tâm và chủ động trong việc bảo vệ các giá trị cuộc sống khỏi các tác nhân xâm hại không mong muốn.
Lưu ý: Ứng dụng LISMA chỉ dành cho khách hàng đã có cài đặt và sử dụng hệ thống báo động chống trộm không dây LISMA của FPT Telecom. LISMA providing proactive security solutions, comprehensive, can protect your home in a flexible manner at any time and anywhere.
LISMA app, you can easily connect with devices for wireless alarm sensors are placed in the home, which can be managed remotely, security control through features or receive video online know the signs of breaking into the home even when you are not present there.
The feature set of contextual intelligence that allows you to create scripts matching routines will help your family feel secure and proactive in protecting the value of life from agents unwanted invasive.
Note: Applications LISMA only for customers who have installed and use anti-theft alarm system LISMA FPT Telecom Wireless.

How to Download / Install

Download and install LISMA version on your Android device!
Downloaded 50+ times, content rating: Everyone
Android package: vn.hss.lisma, download LISMA.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.0+
For everyone
Android app

App History & Updates

More downloads  LISMA reached 50 - 100 downloads

Oh snap! No comments are available for LISMA at the moment. Be the first to leave one!

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
0.05
0 users

5

4

3

2

1